Terug naar de vacatures

Senior React Engineer

Full-time
,
Rijmenam / Remote
Nu solliciteren

Jouw job

Het Rentio development team is op zoek naar een nieuwe teamgenoot. Je bent een ervaren frontend developer en schrijft leesbare, onderhoudbare code. Je hebt een echte passie voor React en bent mee met de laatste ontwikkelingen. Je komt terecht in een team van ervaren developers en zal werken aan complexe features met veel impact voor onze eindgebruikers. Je vertaalt UI designs & API specs in een werkende, schaalbare frontend applicatie.

Bij Rentio streven we ernaar om zoveel mogelijk code te delen tussen onze teams. Zo zal je als frontend developer code schrijven die gebruikt wordt door het App & Backend team. We geloven er in mensen veel autonomie en verantwoordelijkheid te geven in hun werk. We verwachten dat je begaan bent met het product en de eindgebruiker en je zo doorheen het proces - van inschatting, tot oplevering en support - tekens meewerkt naar de ideale oplossing. Om continu te leren - zowel persoonlijk en als team - delen we geregeld onze learnings met elkaar en moedigen we kruisbestuiving aan tussen onze development teams.

Jouw skills

Je hebt ervaring met het schrijven van frontend applicaties in React;
Je hebt ervaring met TypeScript, Redux, Saga, GraphQL & Webpack;
Je volgt steeds de laatste ontwikkelingen in het React ecosysteem;
Je hebt ervaring met CI tools zoals Bitbucket Pipelines of Bitrise;
Je hebt ervaring met het mocken van API calls in Stoplight of Postman;
Je schrijft leesbare, onderhoudbare code. Code die - dankzij onze private NPM packages - ook gebruikt wordt door het App & Backend team;
Je schrijft vlot unit tests met tools zoals Jest & React Testing Library;
Net zoals ons, denk je altijd in het belang van de eindgebruiker;
Je komt terecht in een snelgroeiende startup en kan snel schakelen om nieuwe features live te krijgen.

Ons aanbod

Rentio is een startup als geen ander. We zijn een klein team met tientallen jaren ervaring in de vastgoedsector en de ontwikkeling van applicaties. We zijn een snelgroeiende startup en je hebt de mogelijkheid om mee te groeien met Rentio. Je komt terecht in een team van ervaren developers waarmee je kan sparren. Naast flexibele werkuren, de mogelijkheid om een aantal dagen van thuis te werken, en een hip kantoor (dankzij corona zal het tijdelijk je woonkamer worden), bouwen we met ambitieuze mensen aan de digitalisering van de Belgische - en Europese - verhuurmarkt.
Als je - samen met ons - Rentio doet groeien staat daar een correcte verloning tegenover. We bieden een competitief loon aan, met de mogelijkheid tot aandelenopties.

Overtuigd dat dit je job is? Mail je CV naar dries@rentio.be en we contacteren je voor een kort telefoongesprek.