Realiseer een nooit geziene efficiëntie

Van kandidaat huurders die online solliciteren, up-to-date contracten, digitaal tekenen van contracten, makkelijk huurgelden innen en opvolgen tot automatisch indexeren en taakbeheer.

Dit alles kan op jouw laptop of PC met onze rentmeester software of Dashboard Pro maar evengoed op jouw smartphone als je op bezoek bent of een terrasje aan het doen bent.

Bekijk alle toeters en bellen
Updated

Announce great features of your app

Unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa.

View Style Guide

Announce great features of your app

Unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa.

 • Unlimited
 • Global Swatches
 • High-Quality
 • Sensational

Rentio Dashboard Pro

Bekijk als rentmeester wat jouw huurders en eigenaars goed doen en grijp via de software in waar en wanneer je dat zelf wil (of wanneer Rentio een kleine hint geeft natuurlijk).

Behoud overzicht over de kandidaat huurders

Kandidaten stellen zich online kandidaat voor een bezoek of het pand en komen automatisch binnen in jouw dashboard. Daar kan je ze indelen en opvolgen volgens hun status

Tekenen via mail, SMS, eid of ItsMe

Laat jouw huurcontracten, verhuuropdrachten, plaatsbeschrijvingen, huurwaarborgen, etc digitaal tekenen en vermijd zo een tijdrovende planning om iedereen samen rond de tafel te krijgen.

Geld innen was nog nooit zo makkelijk

Maak eenvoudig betalingen aan, huurders worden uitgenodigd, Rentio volgt op en jij kan via het dashboard overzicht houden en ingrijpen waar nodig.

 • Groen & geel zijn voor Rentio
 • Grijp in wanneer je zelf wil
 • Digitaal aangetekende mails/brieven
 • Betalingen via domiciliëring

Kies zelf met wie je documenten deelt

Documenten die je bewaart , kan je delen met alle betrokkenen van het pand. Ondertekende documenten worden automatisch bewaard bij alle ondertekenaars.

Volg jouw chats, taken en gemelde problemen

Je kan een mooi overzicht houden over alle taken die uitvoert of volgt. Chatten met net gemelde berichten. En dit in sync met jouw app op de smartphone.

 • Chats
 • Taken
 • Gemelde problemen
 • Synchroon met jouw smartphone
1. Kies wie het beheer doet

Creëer een pand, koppel de eigenaar(s) en bepaal wie het beheer doet. Ook een mix tussen technisch en financieel rentmeesterschap is mogelijk.

2. Indexklaar in 2 minuten

Vul enkel de basiscontractinfo toe, laat eventueel digitaal tekenen en koppel de huurder(s). Alles is nu al klaar voor de automatische indexatie!

3. Begin met innen

Stel betalingen in voor huur, kosten, huurwaarborg en andere. Het innen van huurgelden was nog nooit zo eenvoudig met Rentio,

Mobiel waar het moet!

We zijn mobieler dan ooit. Rentio zorgt er dan ook voor dat je geen enkele functionaliteit mist als je eens niet op kantoor bent. Meer zelfs, we sturen enkel de echt belangrijke zaken naar jou smartphone.
Krijg meldingen als het nodig is

Ben je niet op kantoor en je wil toch van dringende vragen en problemen op de hoogte blijven? Geen probleem via de notificaties!

 • Chat berichten
 • Taken
 • Problemen
 • Indexaties
Even snel de betalingen checken

Ook op jouw smartphone kan je snel openstaande betalingen bekijken en zien wat er net betaald is.

Even snel indexeren of vragen aan de eigenaar
Op jouw smartphone geven wij melding als er een contract geïndexeerd kan worden. Ofwel beslis je zelf , anders vraag je het met 1 druk op de knop aan de eigenaar.
Bekijk mobiel de inhoud van de taken

Met een klusjesman bij de huurder thuis? Dan kan je de inhoud en foto's van de taak doornemen en eventueel afwerken.

Al jouw verhuurcontacten altijd bij de hand

Mis nooit meer een opportuniteit om een huurder, eigenaar of klusjesman te bereiken.

 • Telefonisch
 • Email
 • Chat
 • (Opnieuw) uitnodigen
Huurders willen alles mobiel doen

Een aangepaste interface voor huurders waar ze steeds de contactgegevens van de beheerder binnen handbereik hebben.

 • Contactgegevens beheerder
 • Betalen via de app
 • Probleem melder
 • Chat

Onze klanten aan het woord

"Wij zijn heel tevreden met de ondersteuning die we krijgen van het support team van Rentio, het blijft een digitaal portaal, dus nu en dan hebben we wel eens een vraag. Maar we krijgen telkens snel en deskundige hulp door het persoonlijke contact met Joke of Maxim. Dat maakt dat wij het financieel en technisch beheer voor onze klanten nog correcter kunnen opvolgen."
Wendy Holvoet - Agence Verburgh
“Het is voor onze huurders gemakkelijk dat zowel telecom als water als energie via dezelfde firma aangevraagd kunnen worden en ze hier ook telefonisch in begeleid worden. Voor mij zelf loopt de samenwerking met Mijn Verhuis ook heel erg vlot. Ze nemen contact op met mij indien ze de huurder niet hebben kunnen bereiken maar ook als ze hem/haar hebben kunnen verder helpen.”
Lien Vlaeminck - Account Officer Anadyr
"Bij Malines Group zijn we sterk actief in het segment nieuwbouw. Heel wat transacties binnen dit segment worden gedaan als investering. Een platform dat ons hierbij ondersteunt hebben we gevonden bij Rentio. Naast de gebruiksvriendelijkheid was voor ons doorslaggevend dat we heel vroeg in het proces kunnen starten, al bij de kandidaatstelling en vervolgens het dossier kunnen blijven opvolgen richtig beheer en dit tot waar ons klant het wenst."
Andreas V. Deyck - Kantoormanager Malines Group
“Het regelen van de huurwaarborg is een belangrijke stap in het huurproces. Dit zo vlot mogelijk laten verlopen is cruciaal en dit zowel bij in- als uittrede. Tot voor kort botsten we geregeld op de problemen van de huidige oplossingen (extra kosten voor de huurder en tijdverlies bij vrijgave). Nu we gebruik maken van de Rentio huurwaarborg hebben we een grote vereenvoudiging gerealiseerd. Het 100% digitaal afsluiten wordt door alle partijen sterk gewaardeerd.”
Jo Verhofstadt - Sales Manager Immo VL
“Een op en top dienstverlening aanbieden is waar Hillewaere voor staat. Verhuurders kunnen vanaf dit jaar ook voor het privatieve beheer een beroep op ons doen. Rentio werd gekozen als partner om hier eveneens een top ervaring van te maken. Hun innovatieve smartphone app viel ons direct op. Snelle en efficiënte communicatie rond betalingen en herstellingen zijn hiermee mogelijk en er gaat niets verloren van belangrijke gegevens”
Ilke Van Litsenborgh - Verantwoordelijke verhuur
“Bij Immo Liv’it hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met rentmeesterschap. Om dit zo efficiënt mogelijk te realiseren, hebben we ervoor gekozen om dit met de tools van Rentio te doen. Wat ons vooral aanspreekt bij Rentio is de grote tijdswinst bij het opvolgen van betalingen en indexaties. Wij kunnen alvast getuigen dat de opstart van onze nieuwe dienst met Rentio een geslaagde combinatie is. Ook onze klanten en huurders weten dit sterk te appreciëren!”
Bert Van Huyck - Zaakvoerder Immo Liv'it
“Met Rentio hebben we de betalingsopvolging van huurgelden, voor onze panden in beheer, aanzienlijk kunnen vereenvoudigen. De omschakeling vroeg een aanpassing van alle partijen (huurders, verhuurders en ons kantoor) maar deze inspanning weegt duidelijk op ten overstaan van de tijdswinst die we daarna kunnen realiseren. Nu verlopen ook de indexaties van het huurcontract automatisch en worden we niet meer geconfronteerd met foutieve of laattijdige stortingen”
Ine Vermeeren - Zaakvoerder domoXim
“Iets meer dan een jaar geleden zijn wij gestart met het gebruik van “Mijnhuurprofiel” van Rentio. Onmiddellijk konden wij ervaren dat de bezoeken voor onze panden in verhuur en de selectie van kandidaat-huurders heel wat efficiënter liepen. De werkdruk binnen onze verhuurdienst onder controle houden is voor mij als zaakvoerder een belangrijke opdracht. Met ‘Mijnhuurprofiel’ hebben we een tool gevonden die ons daar effectief bij helpt.
Pieter Muylaert - Zaakvoerder Topo-Immo
“Sinds 2018 maken onze kantoren en onze kandidaat-huurders enthousiast gebruik van mijnhuurprofiel.be. Een groot voordeel voor onze klanten is dat zij aan de hand van hun persoonlijke huurprofiel nog sneller hun ideale huurpand op het spoor komen, wat zowel voor hen als voor ons een enorme tijdsbesparing betekent. Een onmisbare tool voor elk vastgoedkantoor dat zijn processen op een slimme, veilige en klantvriendelijke manier wil digitaliseren.”
Sofie Spriet - COO Dewaele Vastgoedgroep
“In verhuur draait veel rond timemanagement. Voor het deel ‘selectie van  kandidaat-huurders’ hebben we in ‘Mijnhuurprofiel’ van Rentio een zeer handig instrument gevonden om tijd te besparen. Vanop onze website kan men zich kandidaat stellen, de profielen komen bij ons binnen, zijn mooi leesbaar en kunnen op een professionele manier met de eigenaar besproken worden. ‘Mijnhuurprofiel’ is al een ruime tijd een vast onderdeel in ons verhuurproces en dit met succes”
Jan Daems - Zaakvoerder Domestic Makelaars
“Opvolgen van de betalingen en dit met een minimum aan werk en aan fouten bij het doorstorten naar de eigenaar. Dat zochten we op de markt van softwares voor beheer en dat vonden we bij Rentio. Een dossier is snel en eenvoudig aangemaakt en onze verhuurders en huurders zijn aangenaam verrast door de aangeboden service”
Lize Daniels - Verantwoordelijke beheer Palmers
EEn Greep UIT DE KANTOREN DIE OP ONS VERTROUWEN

Functionaliteiten & prijzen die je toelaten mee te groeien

Rentio focust op functionaliteiten die een waarde bieden voor alle betrokken partijen in de verhuur. Dus ook voor de vastgoedprofessional!
Mobiele betalingen
Automatische betaalopvolging
Indexatie
Digitaal tekenen
FR - NL - EN
Digitaal aangetekend mailen
Digitaal aangetekende brieven
Huurwaarborgen
Mobile app huurder
Mobile app beheerder
Desktop app
Online kandidaten
Mijnhuurprofiel.be
Documenten delen
Chat
Taakbeheer
Historieken
Automatische commissies
Probleem melder
Opgesplitst beheer
En het stopt nooit ...

Vraag onze prijzen en demo aan

Benieuwd naar hoe we dat allemaal in 1 gebruiksvriendelijke applicatie gebundeld hebben? En wat onze prijzen zijn voor de vastgoedprofessional? Vul dan onderstaan contactformulier in of bel/mail ons.

Contacteer ons

Een uitgebreide demo of een offerte op maat?
Contacteer ons dan via onderstaand formulier, email, telefoon.

Bedankt! Jouw bericht is verstuurd!

Oops! Er is iets fout gegaan bij het versturen.

ONS KANTOOR

Zilverberklaan 2b
2820 Rijmenam BE

SALES

Onze account managers maken met plezier een afspraak bij jou op kantoor of online. Tijdens deze afspraak krijg je een uitgebreide demo en kan je evalueren of Rentio iets voor jouw kantoor is.