NEW

Use this text to say something important →

Een unieke focus en visie op verhuur.

Rentio is een team van mensen dat dagelijks bezig is met het creëren van waarde voor de professional, verhuurder en huurder.

Een klein team met grote ambitie. Een team van 11 met gigantisch veel ervaring in de vastgoedsector en de ontwikkeling van applicaties. De perfecte mix om de vastgoedsector een stap voorwaarts te laten nemen.

Rentio staat voor een innovatief platform voor het beheren, verhuren en huren van vastgoed. In 2018 borrelden de eerste ideeën op en na een dik jaar waren we klaar om onze eerste klanten en gebruikers te voorzien van mijnhuurprofiel.be, een native smartphone app en een summier Rentio Dashboard Pro. Sindsdien zijn er onwaarschijnlijk veel functionaliteiten bedacht, ontwikkeld en in de praktijk gebracht.

Rentio blijft intussen dezelfde unieke visie op verhuur behouden. Wij zijn ervan overtuigd dat alle belangrijke zaken zoals selectie, administratie, financieel beheer, herstellingen, juridische bijstand, ... beschikbaar moeten zijn op één platform. Zo kunnen alle betrokkenen efficiënt werken en met elkaar communiceren. En we blijven knallen!

01
Founded in 2018

Na een inspirerend bezoek aan de Websummit in Lissabon, werden de business plannen uitgewerkt en gechallenged bij de stakeholders.

02
Onze waarden

Transparantie, Eerlijkheid en Fun zijn onze basiswaarden die we hoog in het vaandel dragen en uitdragen naar onze klanten en gebruikers.

03
91,6% tevredenheid

Uit een enquête bij al onze klanten begin 2024 kregen we een score van meer dan 90% op support en development. Niet slecht vinden we zelf.

04
358.200 gebruikers

Sinds de lancering in 2019 zijn er al zot veel accounts aangemaakt op ons platform. Van kandidaten tot huurders, eigenaars en professionals.

Ons team

Evi — Customer Success Manager

Emiel — Account Manager

Nabeel — Full Stack Engineer

Gerry - Account Manager

Joke - Support

Jeroen — Founder/Sales

Fawad — Backend Engineer

Laura - Support

Dries — Lead Engineer

Stijn - Founder/Product

Umair - Frontend Engineer

Vacatures

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures. Stuur gerust een mailtje naar stijn@rentio.be voor een spontane sollicitatie.

Contacteer ons

Heb je vragen over Rentio of wil je graag starten met Rentio? Contacteer ons via het formulier.

Zilverberklaan 2b, Rijmenam
+32 15 42 49 40
info@rentio.be
Contact info
Geef gerust nog wat extra info
Thank you for subscribing!
Oops! Something went wrong!